Archive for the ‘Uncategorized’ Category

Under construction

Pikkiriikkinen remontti menossa. Vanhat postaukset (tai ainakin 200 niistä) ilmaantuu takaisin ehkä tämän vuosikymmenen aikana.

Kevennykseksi kissa:

Kevätkuvia

Pääosin Jannen muodossa, tosin.

Janne

Jannen tukikohtaJannen tukikohta

 

Ja sitten vähän tänpäivästä sapuskaa, eli “Mausteista kanaa cashewpähkinöillä” ja ilman niitä mausteita… Ei vaan, chilin jätin pois, eikä kotona ollut ruohosipulia saati kevätsipulia. Eihän tästä samannäköistä tullut kuin ohjeessa (köhköhtummempaaköhköh), mutta hyvää kuitenkin, vaikka saikin varrota pannulla riisin kypsymistä.

Mönjää!

Lisää mönjää!

 

Alkuviikosta ryhdyin taas puutarhuriksi, eli laitoin muutamat yrtit tulosilleen. Edellisvuotiset olivat edelleen paikallaan purkeissa, kuivan multamöykyn muodossa siis. Eivät lähteneet edes itämään silloin, joten parempi onni tänä keväänä… :D

Teknisesti laadukas kuva...Teknisesti laadukas kuva…

 

Viimevuotinen linnunpesäViimevuotinen linnunpesä

 

jaah, failasin taas noiden kuvien koon kanssa

Cupcakes!

Kaiffarit uunissaKaiffarit uunissa

isompana

 

Kermaa!Kermaa!

isompana

Kylmässä ulkoilmassaKylmässä ulkoilmassa (no +2)

isompana

 

ValioyksilöValioyksilö

isompana

 

Elisiis mariannesuklaamuffinsseja/muffineita/mitälie ja mansikkasuklaakermavaahtoa päällä.

 

I says om nom.

Mozzarellalla täytettyä basilikabroileria ja tagliatellepastaa

Tuli ihan hyvää.

Jos jotakuta kiinnostaa tehdä samaa, ryöppää puntti basilikanlehtiä, kuivattele niitä ja tee tahnaa rypsiöljyn(tai vaikka oliiviöljyn, rypsiöljy maistuu aika pahalta) kanssa. Leikkaa maustamattomiin broiskunrintoihin tasku ja hiero osa basilikatahnasta niiden pintaan, laita jääkaappiin marinoitumaan.

Anna marinoitua puolisen tuntia (=kuinka kauan jaksat olla nälissäsi), laita uuni lämpiämään kahteensataan. Voit laittaa basilikatahnan valumaan suppiloon tungettuun caritaliinaan (tai johonkin vastaavaan siivilää tiheämpään) ja suppilon lasiin.

Täytä tsikkenit revityllä mozzarellalla (neljään harvinaisen erikokoiseen tisuun meni n. 120g mozzarellaa) ja levitä taskun sisälle myös valutuksesta liinaan jäänyttä basilikamuhjua. Ja vaikka suolaakin. Voit sitoa taskut kiinni narulla, tai hammastikuilla, kuten itse tein.

Uunissa menee suunnilleen vartti, sisälämpötila 75′c.

Tagliatellessä ei ole mitään erikoista. Siivilöityä öljyä voi kuvan tapaan laittaa annoksen päälle ja koristeeksi lautaselle.