Archive for the ‘Kuvia’ Category

Enter tits here

 

Terveterve. Huomasinpa tässä että ennen tätä postausta viidenneksi tuorein juttu blogissa on melkein tasan vuoden takaa _b

Mitähän tässä välissä olis tapahtunut sellaista mainitsemisen arvoista?

Puoli vuotta sitten kesällä ainakin sain sormeeni kivan hopearinkulan ja muutaman päivän kuluttua siitä armain Janatuinen haudattiin. Mitäpä sitä enää puimaan muuten, kuin että imgurista lukemani “Stay with your pets when they are being put down. After you leave, they look for you” nosti kyyneleet silmiin seuraavan viikon (edelleenkin näköjään) aina kun tuli mieleen. Onneksi edes äiti oli siellä.

 

Nyt on vain hirvittävä kissansilitysanemia.

 

Sitten oli assytkin, tiimillä minä, Teemu ja Markus. Ei parhas eikä huonoin assykokemus, mutta tänä vuonna uudestaan uusilla naamoilla!

 

Syyskuussa oli näköjään vielä näin kesä? Olin kuvaamassa Groupin kesäkokousta ja pääsin testaamaan kuulasotaa. En nähnyt mitään visiirin takaa ja pelko perseessä oli kuin olisin oikeassa sodassa ollut. Kuvassa, josta propsit Porrolle kun copyright on niin pieni ettei näy, meikäläisen löytää vasemmalta.

 

Lokakuussa olin taas kameran takana leikkimässä ammattikuvaajaa SEULin gaalassa parhaat päällä. Pakollinen omakuva juhlatilan sydämin koristellusta peilistä. Anarkali <3

 

Pyörähdin pätemässä myös Sörkän Pelitalolla pidetyssä Sims 3 -miitissä ja uuden lisäosan julkkaribileissä. DigiExpoillakin taisin olla muutaman viikon kuluttua? Oon niin ea-feimi etten kestä.

 

Aiemmin kesällä äiti otti tatskan (ja mä sitä ennen kesällä, jos joku ei tiennyt!) ja minä ikuistin sen filmille. Harmi vaan, että filmi oli paskaa, eikä valokuvaamo saanut kuvia kehitettyä. Photari sai, ja vituttaakin edelleen suuresti muutamien kuvien puolesta, kun en koskaan tule saamaan esimerkiksi näistä värillisiä hi-res-versioita.

Uusi vuosi ja peliravintola/-baari/-kahvila/uusi vakimesta-Buzan avajaiset.

 

Katu-uskottava opiskelijakorttikuvaaja, koska pitäähän nyt kuvatulvasta useamman kuvan olla omasta naamasta.

 

Mainitsemisen arvoinen juttu tämänkin: musta tuli (oppisopimus)opiskelija loppuvuodesta ja libristin todistus löytyy seinältä vuoden päästä jos hyvin käy. Varmaan pitäis pikku hiljaa ruveta tekemään niitä koulutehtäviä opetuspäivissä käymisen lisäksi?

 

Shelfie, koska instagram on kiva mesta ja tagit perseestä.

Tässä vaiheessa alemman kuvan ylähyllyltä (eli lukemattomista) on vähennetty kolme kirjaa; Avalonin usvat 2, Paganini ja paholainen sekä Tulitodistaja.

 

Kevät tulee höyryten. Muistiin tuleville sukupolville tai ihan itselle jos seuraavaa blogikirjoitusta kirjoitan taas vuoden kuluttua: Talvi kesti noin kuukauden ja lumi alkoi sulaa pois helmikuun puolivälissä. Luulisin että kuvissa on kyseessä sublimoituminen, suoraan kiinteästä olomuodosta höyryksi? Ei tuolloin(kaan) kyllä paljonkaan plusasteita ollut.

 

Kivoja kuvia tuli kuitenkin.

 

Vähän olen töitäkin kaiken dota2:n ja ACIV:n peluun lomassakin tehnyt. Pitäiskö tehdä postaus peleistä mitä pelaan? Olenhan tr00 gamergurrrll…

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Huomenna menen viemään tämän terveyskeskukseen ja kyselemään josko saisin luopua yhdestä hampaasta ajanvarauksella tai ilman. Toinenkin on lähtövalmis, mutta sitä saan odottaa huhtikuuhun asti. Sitten mulla on täysi neljän viisurin setti, enkä vieläkään ole keksinyt mitä niistä askartelisin!

 

pitäis tehdä uus layout, tää on ihan perseestä

Linnut siellä paistuvat lennossa

Perkele, tämä postaus on odottanut ja odottanut sitä että muistaisin ostaa savea/vastaavaa ilmakuivuvaa terrakottamassaa, mutta kun en kerta aikaiseksi saa, niin julkaistaan nyt edes tämä.

————————————–

Yksi paikka jossa käytiin oli valtavahko käsityötori. Sieltä on myös jokunen kuva filmillä, joita en jaksa skannata ainakaan vielä. Jos niistä oma juttunsa joskus?

Paikka oli iso messuteltan tyylinen sokkelo, jonka pihamaalta bongasin tämän:

IHKUN kilpikonnan jonka selässä on viisi kauniisti kaiverrettua kukan terälehteä lamppuöljyä varten. Sain tämän lahjaksi :3

Ei vaan se, että se on kilpikonna, vaan myös se, että se on ilmiselvä Great A’tuin. Vielä en ole löytänyt kaupoista savea, jotta saisin väännettyä ne pienet norsut kilven ja maan väliin, mutta vielä joskus.

Paul Kidby

Puuronsuja, pakollinen matkamuisto, ainakin jos käy afrikassa. Minen nähnyt ainuttakaan norsua, mutta sain sitten pienen metallisen (ja erittäin painavan!) norsukkaan lahjaksi ennen lähtöä.

Kaiverrettuja pöytiä, ruukkuja ja telefooni.

Ylemmässä kuvassa hitusen näkyvä rautalankaprätkäarmeija. Tommosen oisin tietysti voinut isille tuoda, jos olisin tajunnut tutkia paljonko matkalaukussa oli tilaa. Paljonhan sitä oli, hyvin olisi sopinut.

Keramiikkaa, keramiikkaa kaikkialla! Tämä on puhelinkuva, joten isompaa en kehtaa laittaa, vaikka mielenkiintonen oiskin.

Teekannuja

Spider-Man, Spider-Man, does whatever a spider can.

Spins a web, any size. Catches thieves- just like flies.
Look out! Here comes the Spiderman

Lakanoita, pöytäliinoja, verhoja, kankaita, angry birds -pyyhe, sareja, eiku mitä?

 

Ja hiukset poltti mun päästäni

Tajutonta pasketta tämä photobucketin kuvajärjestys! Aiemmin kuvat asettuivat siihen järjestykseen jossa olin ne sivulle ladannut, nyt ne ovat kuvauspäivän mukaan. Tai jonkun sattumanvaraisen päivämäärän, jos kuva ei ole valokuva. LOISTAVAA. Koetapa sieltä etsiä kuvaa, jonka pöllit jostain netistä, jonka päivämäärästä ei ole hajua ja tiedostonimikin unohtui, jonka kuitenkin latasit viisi sekuntia sitten…

Tai sitten yritä tehdä blogausta aiheesta kaupat, kun huomaat sekoittavasi samaan käsityöjutun kuvia. No, nytpä on seuraavakin postaus valmiina.

Mutta niin, kaupat! Putiikit! Puodit, tiskit, pressut ja kadut täynnä väriloistoa ja pientä sälää kaupan! Romahtamispisteessä olevia taloryppäitä, joiden keskellä kirkkaana loistaa valkoistakin valkoisempi modernien huonekalujen liike (ei kuvaa)!

Tämä on suoraan ensimmäisen illan kuvia, kun ajeltiin yöllä kohti kämppää ja meikä kyyläsi ulos nenä (ja kameran linssi) ikkunassa. OMFG NOKIA, vieläpä aito pulju.

Luullakseni saman illan satoa, ihan vain koska lol, TRESemmé, kallis marketti-kampaamotuote.

Kaunis esillepano on tärkeää täälläkin! Ilma on niin saasteinen, ettei näitä kannattanut juurikaan ostella. Tokihan kuori vähän suojaa, mutta kuitenkin.

Korjaan: tällaisen kaikelle allergisen bakteerinirson länkkärin ei kannattanut ostella. Paikallisilla on kunnon vastustuskyky (ja järkeä pestä ainekset kunnolla).
Ps, ihana sari oikealla…

Bananannannaananananna kadunvarressa

Tämä on taas näitä joihin tarvitsisi isomman kuvan… Kaikkea pientä diwalikoristetta ja lahjaesineitä(?) tarjolla.

Kukkaköynnöksiä oikeassa yläkulmassa ripusteltiin autoihin ja ovenpieliin, savikupposissa alavasemmalla poltettiin öljyä pikkutuikkuina, vasemmassa yläkulmassa on kaiketi lattialle laitettavia kuvioita

Lähikuvaa kukista

Hedelmät ovat mielenkiintoisia, mutta niin ovat ihmisetkin.

“Perinteisempiä” kukka-asetelmia

Kirjoja! Oberoi-kauppakeskuksen Crossword-kirjakauppa oli pyhiinvaelluskohteeni, joskin tämä kuva on isommasta Crosswordista ööeemm… Inorbitista?
Ostin kolmannen vasemmalta ja jokusen muun.

Angry Birdejä puski jopa siellä mitä ihmeellisimmistä paikoista. (Aidot) printtipaidat nyt ei ole niin kummallisia, mutta ei näitä suomessa myy kuin Rovion omat liikkeet!
Eikä se todellakaan jäänyt paitoihin…

Kuten sanoin. Tämä kuva on jouluvaloja diwalivaloja myyneestä pikkukaupasta. Lasten eväsrasioita ja juomapulloja.

Uskomaton värillisestä hiekasta tehty diwalikuva kaupan näyteikkunalla. Halkaisija noin metrin. Lähempänä the juhlapäivää näitä putkahteli pienempinä muihinkin kauppoihin ja ihmisten asuntojen ulko-ovien kynnykselle.

Ihan mielenkiinnosta kuvasin lähteissäni Mumbain lentokentän kirjakaupan top 10 -hyllyn. Paremmankin kuvan olisin ottanut, mutta “Miss, I am very sorry, but photographing is forbidden here :)”

 

Tulkoon kesä

Mun piti käydä cittarissa, tuossa muodin pesässä ja syntypaikassa, ostamassa halvat, edes vähän vettä kestävät kengät keväälle. Tulin pois 70e köyhempänä, mutta kahta laukkua ja yksiä kenkiä rikkaampana.

Mulla on ollu pieni (ikuisuus)projetki meneillään kun olen ettiny uutta käsveskaa lahoavan harmaan kassini tilalle. Kriteereinä oli kangasmatsku, vetoketju, pienehkö koko ja kiva ulkomuoto (ja hinta), yleensä on tyssännyt materiaaliin tai kokoon. Mitä nää puoli vaatekaappia vetävät jättiläislaukut oikein on? Nyt sitten kun näin jopa kaksi jonkinsortin puuvillaa olevaa laukkua, en osannut päättää kumman otan, joten tyypillisesti ostin kummatkin ja lisänä sitten feikkiconverset.

Mut kahto(kee) nyt!

Ihania tätilaukkuja! Hyvin kesäisiä myös.

Pakollinen kissakuva

 

 

Noorakin lähti taas. Viimekertaisiin fiiliksiin poikkeuksen tekee se, että nyt tiedän ettei hää ole siellä vuotta, vaan tulee kesällä takaisin, ainakin joksikin aikaa.

Käytiin kävelyttämässä koiraa yhtenä lämpimän päivän sumuisena iltana (kauhee ku runollista).

 

Hajuvesinäytetilauskin saapui.

Kieloa tulppaaneilla

Kerran se lakkini sytytti

Kävin tänään ennen töitä kaupassa ja hekottelin liikennevaloissa kuinka kuuliaita suomalaiset ovat. Kello oli n. 13, eli liikennettä ei ollut mihinkään suuntaan, mutta valot olivat jalankulkijoille punaiset pitkään. Porukkaa oli tien kummallakin puolella, mutta kukaan, ei nuori eikä vanha mennyt tien yli punaisia päin.

Paitsi minä, hetken päästä.

Perus ruuhka. Oikealla oleva riksa on puolittain kahdella kaistalla, tai sitten samalla kaistalla valkoisen pakun kanssa. Kaistoja taisi yhteensä mennä kolme vierekkäin?

Jäppisiä pakun/kuorkin/emt perässä

Tästä nyt ei oo oikein muuta sanottavaa, kuin että tykkään kuvasta :D

Kaupustelijat kiertelevät ruuhkiin juuttuneiden autojen lomassa ja myyvät melkein mitä vaan. Kirjamyyjän näin (50 shades of Gray…) ja pähkinäkauppiaita, joku myi pattereilla toimivaa valokuituhökötystä, kuvan tyttö kauppasi sydänpalloja isomman pallon sisässä. Ballception!

Hirtetty hylje :<
Kaikenlaiset kimaltelevat killuttimet autossa (sisällä tai ulkona) tuovat onnea ja Diwalin lähestyessä moni rekkakuski oli koristellut autonsa karjapuskurit kukilla ja “joulu”köynnöksillä.

Tulipas tästä pimeä selaimessa… Riksa kuvassa taas, ne oli mielenkiintoisia.

Katukuvia, tykkään näistäkin! Intialaiset pukeutuvat pääosin tosi siististi, miehet kauluspaitoihin ja suoriin housuihin, naiset sareihin tai värikkäisiin tunikoihin, punjabi dress:kö niiden nimi oli?

Riksariksariksa koukkaa tien laitaan.

Tämä jäi edellisestä, mutta KISSA! Kauppakäytävällä kävellyt laiheliini.

 

 

Kuin aurinko meillä mutta suurempi

Jatketaan seuraavalla. Aiheena tällä kertaa Intialainen fauna, eli kaikki mahdollinen eläinkunnan edustaja mikä tuli kuvattua, siis ihan kaikki mahdollinen mitä satuin näkemään. Näitä onkin reilusti, koska kierrettiin Nooran kanssa pihapiirin kerostalot liskojahdissa joka ilta.

Aloitetaan komeasti kotkalla!

Jos tämä nyt edes on kotka. Näitä lenteli parhaimmillaan kolme kerrostalojen ympärillä.

Joku muu pihatirppa

Seinäsaku kosiomatkalla

Ei ujostuta yhtään.

LIsko! Saatiinhan se kuvaan. Gekkoja nämä kaiketi oli, useimmilla oli reilusti paksumpi häntä kuin tällä. Nopeita ja säikkyjä kavereita, jotka kameran käynnistymisen aikana (2s) livahtivat piiloon mihin tahansa mahdolliseen koloon, yleensä ikkunankarmin alle.

Saatanallinen hämis, säde yli 5cm. Tosin, muistaakseni ainoa minkä näin.

Papukaijoja! Ihan oikeita villi(city)papukaijoja! Istumassa sähkölinjalla!

Jonkunsortin korento oli surauttanut aulaan sisään

Kotkanpesä

Saatanallinen-lajin toinen edustaja, kiitäjäperhonen.

Elävä tikku! Mantis!

Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä hissin ovella pari päivää päivystänyt lehtiötökkä, jonka lajin onnistuin löytämään intiassa puhelingoogletuksella, mutta en nyt enää sitten tietenkään.

 

 

Intiassa kuukin on kuumempi

Kone on formatoitu, lisää levytilaa hankittu ja kuvat saatu vihdoin viimein kaikki yhteen paikkaan, joten eiköhän ois jo aika käydä läpi marraskuisia seikkailuja!

Ajattelin tehdä pieniä teema(kuva)postauksia kaikenkattavan matkakertomuksen sijaan, vaikka sellainenkin olisi ihan perinteisessä päiväkirjamuodossa olemassa.

Alkuruuaksi vaikkapa muutama kuva ennen kuin olin edes perillä:

 

Helsinki-Vantaa. Menin taas halpaan ja tilasin viikonloppuhesarin tammikuulle.

Aamupalaa. Kuva oli alkujaan sitä varten, että voisin verrata vesipullon hintaa Mumbain lentokentällä, tämä kun maksoi 3e.

Uijui lentäjiä!

Uijui Finnair!

Tiistaiaamuisella lennolla Pariisiin ei kauheammin ollut porukkaa.

Jatkolennon Airfrancen lounaassa ei mitään moitittavaa, ankka-juustomuhennosta ja omenapiirakkaa!

 

Jatkuu ensi numerossa! Tein näille myös oman intia-kategorian, jos tulee mieleen puhua nykyajasta välissä.

 

 

Prilleistä

Böö.

Tältä näytti meikäläisen naama viisaudenhampaiden poistoa seuranneena päivänä, ja itse asiassa kokonaisen viikon siitä eteenpäin. Operaatiossa itessään (siis kahden hampaan poistamisessa) ei kaikenkaikkiaan mennyt kuin vartti, mutta koska en ollut lukenut oikeastaan mitään kauhukertomuksia mistään, en tajunnut nukkua istuma-asennossa selälläni, olla pärpättämättä koko iltaa välittömästi leikkauksen jälkeen (hampaat yhdessä ärisin toki), saati laittaa kylmäpussia poskelleni saman tien eikä seuraavana aamuna… Lopputulos oli siis tässä.

Kuvanottopäivänä oli vapaata kyllä, mutta seuraavana päivänä menin töihin. Hengasin suunnilleen koko ajan varaston puolella, mutta seuraavana päivänä olin jo ihan tavallisissa tehtävissä, koska naamaan ei ollut tullut mitään muutoksia, eikä tuntunut tulevan hetkeen. Elin myös sen viikon lähes pelkällä mehukeitolla ja spagetilla, koska en saanut leukojani auki. Kun tikkejä poistettiin, lääkäri totesi poskilihaksen menneen kunnolla jumiin, eikä siihen auttanut kuin hieronta ja varovainen venyttely. Koetapa muuten haukotella varovasti…

Mutta niistä prilleistä! Maltoin vihdoin tilata ne pidettyäni ensin parit gallupit blogin lisäksi irkissä ja kotona. Paketista kuoriutuivat luonnollisesti kaikkein vähiten kannatusta saaneet pokat, mutta me likes!

 

Kahdet mustat. Vasemmalla testikollaasin oikea yläreuna, oikealla alarivin toinen oikealta. Nuo ei-niin-ikkunaruudut on nyt jokapäiväsessä käytössä.

 

Jani kävi tiistaina tallinnassa, ja olin taas kahden… no, sadan vaihella, että pyydänkö sitä tuomaan pullollisen mun pitkään himoitsemaani hajuvettä, mummotuoksua nro. 2 eli Diorissimoa. Tuumailin josko saisin sen edes kinuamaan näyteputkilon, kun hoksasin, että hei, miksen mä tilaa sellasta ite? Googleen vaan diorissimo samples ja heti ekalla onnisti, hyvänoloinen, suomeen toimittava verkkokauppa, jonka hinnat ei ainakaan mun päätä huimanneet. Olihan palkka tullut muutamaa päivää ennen. Jeeii, kohta pääsen imppaamaan kieloja… koska enhän mä hajuvesiä oikeastaan käytä…

 

Loppuun parit kännykkälaatuset ruokakuvat Studioravintola Paksusta, johon meillä oli satasen lahjakortti:

Savustettua vasikanposkea, rooibos-päärynää ja valkosipuli-persiljaleivos, ihan taivaallisen hyvää

 

 

Voissa paistettua Lapin nieriää, simpukoita, uppomuna ja smetanaa

Mousse kahdesta suklaasta, luumu-glögijäätelöä ja appelsiinia

Robben kanahaaste – ½kg maukkaita kanansiipiä Paksun tulisella kastikkeella, lisänä Aiolia ja whisky-pähkinä dip, Janin alkuruoka

 

Spectacular spectacles and other special species

Vitsi että on komea otsikko, vaikka itse sanonkin.

Ajattelin tilata uudet rillit. Hukkasin ne eniten käytössä olleet vuodenvaihteen tienoilla johonkin, eikä varaprilleissäkään mitään vikaa oo, mutta… Vaihtelu virkistäis! Mä en koskaan oo ollu mikään värikäs pukeutuja (siis ainakaan kymmeneen vuoteen, sanotaan näin), mutta toisaalta ei mulla oo mitään värejä vastaankaan. Kynsillä voi vähän revitellä välillä, mutta eihän niitä huomaa muut, kuin mukavat sedät kassan toisella puolen… Vähän tekis mieli myös olla vähän hipsterien ylihipsteri, eli ironisoida hipsteriyttä pitämällä semmosia kammottavia wayfarer-laseja. Jossain räikeessä värissä, tai perusmustana. Todellisuudessa houkuttais vaan kokeilla onnistuisinko näyttämään yhtä coolilta kuin kaikki muutkin.

Vietin pari tuntia samalla sivulla jolta tilasin ton aiemman parin ja tein pienen listan ehdokkaista. Kuva on ajokorttikuva, koska musta ei näemmä ole otettu naamakuvia marraskuun jälkeen, eikä nekään olleet suoraan edestä.

Isompana

 

Yläriviltä siis yhdet ja alariviltä arkikäyttöön toiset. Kaikki lasit asettuu luultavasti vähän alemmas kuin kuvassa.

Mitä sanoo tuomaristo?

 

Seuraava asia on se, että multa lähtee ylihuomenna (maanantaina) kaks viisaudenhammasta vasemmalta. Toisin kuin äitee, en pelkää hammaslääkäriä (vielä), joten lähinnä odotan innolla josko saisin pitää ne poistetut hampaat, jos ne saadaan suunnilleen yhtenä palana irti. Harva tietää, että noituus, voodoo ja luonnontaikuus, (keskiaika) yms hämäräperäisyys on melko lähellä sydäntäni, joten ois älyttömän siistiä kantaa niitä hampaita koruina vaikka korvissa. Tuskin niiden kanssa tulis mentyä friikkaamaan ihmisten ilmoille, mutta kuitenkin.

Kolmas asia on se, että o-m-g, oon tehny jo kolmenä perättäisenä päivänä ruokaa! Oon hengannu koko talven kotona kuin talviunilla oleva karhu tai horrostava lisko – nukkunut vain, enkä tehnyt juuri mitään muuta. Toki jatkuvalla flunssailulla on siihen oma osansa, mutta laiska kun olen, en oo tosiaan tehny ruokaakaan.

Nyt kuitenkin tein toissapäivänä siskonmakkarasoppaa (oli muuten eka keitto tässä talossa, eihän tässäkään oo kun reilu vuosi asuttu), eilen avokadopastaa (melko maineensa veroista, eli hyvää) ja tänään uunilohta kermaperunoilla.

 

Loppuun taas Mauno-kissaa, joka pitkän mankumisen jälkeen pääsi vihdoin ulos:

Nope, nope, nope, nope.

Kun kannoin sen ulos, herra teki täyden käännöksen ja ravas takasin sisälle, ennen kuin ulko-ovi ja tuulikaapin ovi olivat ehtineet sulkeutua :D

Uudella yrityksellä, toisin kuin kissat yleensä, Mauno lähti kipittämään määrätietosesti seinänvierusta ja yritti livahtaa kuvassa näkyvään koloon. Eihän moinen käynyt päinsä, joten siirsin kissan kauemmas seinustalta.

“Ota nyt jo se kuva, tää juoksee karkuun ihan just”

Siltikin se juoksi saman tien ovelle, joten eiköhän se ulkoilu ollut siinä. Olihan ulkona kuitenkin parikymmentä astetta pakkasta.

Sisällä säntäily ei jäähystä vähentynyt, joten heittelin kollille pillejä, maailman parhaita leluja.

Ei näin huonosti tarkennettua kuvaa kehtaa julkaistakaan, mutta tyyppi siis oikeesti noutaa sängyltä lattialle pudonneet pillit!

Syksy!

Mitä pidemmälle olen nyt lykännyt kirjoittamista, sitä enemmän tulee juttuja, mistä pitäisi kertoa, ja sitä enemmän syitä vältellä kirjoittamista…

 

Kesäkuu:

JuggernautJuggernaut

Laniiit! Toikkaroin taas kuvaustiimissä, tällä kertaa teemaan kunnolla eläytyen. Oli kaksi keskiaikaista asua, korillinen sekalaista roinaa, kuten sulkakynä ja muste sekä nahkakantinen kirja.

Toinen keskiaikapuvuistaToinen keskiaikapuvuista

Sulkakynä & se kivempi asuSulkakynä & se kivempi asu

ES-juontikilpailu ilman es:ääES-juontikilpailu ilman es:ää

WinterbellsWinterbells

 

Heinäkuu:

Starbucks!Lentokentän Starbucks!

Jatketaanpas vaikka siitä, kun Noora lähti Intiaan. Paipai ja silleen, olin lentokentällä Oskun kanssa heittämässä hyvästit, minkä jälkeen heitettiin kahteen pekkaan parit jallushotit huiviin ja lähdettiin kumpikin omille tahoillemme.

Valosapeli meni turvatarkastuksesta läpi, näkyy screenilläValosapeli meni turvatarkastuksesta läpi, näkyy screenillä

 

Sitten niistä edellispostauksessa luvatuista kirkkareista, mistä on nyt pari kuukautta.

Ensimmäistä kertaa ikinä ostin rannekkeen sinne. Viime vuonna voitin sen kuvauskilpailusta ja sitä ennen olin talkoolaisena joka vuosi ja ansaitsin sisäänpääsyn niin. Luvassa paaljon kuvaspämmiä:

Ihq-RobinIhq-Robin

Tuomari NurmioTuomari Nurmio

Haloo Helsinki! ja ihana laulajatarHaloo Helsinki! ja ihana laulajatar

KlamydiaKlamydia

ChisuChisu

Ilkka Alanko & Neljä RuusuaIlkka Alanko & Neljä Ruusua

Ilkka AlankoIlkka Alanko

HonkalaHonkala

Jukka PoikaJukka Poika

ElokuuElokuu

ElokuuElokuu

APULANTAAAAPULANTAAA

 

Pian oli vuorossa extemporevierailu Tampereelle ja extempore-vastavierailu tänne! Sen jälkeen taas visiitti Tampereelle ja samalla isompi irkkimiitti Layran tupareissa.

Kuvia kuvistaKuvia kuvista

 

Elokuu:

AsseNPly! Taas oli paljon erilaisempaa viimevuotiseen verrattuna, kun oli konepaikka ja kaikki. Nyt, kun ei ollut assyilyseuraa, haahuilin siellä illat töiden jälkeen.

Assyt & ValkosipulifestaritAssyt & Valkosipulifestarit

Jossain tässä välissä olin hommannut filmikameran ja hampparoin pelkästään sen kanssa polleana kuin maanomistaja ja yritin ottaa joitakin kuvia assyilta vähän laihoin tuloksin. Digijärkkärin kanssa kun voi joko seurata valotusmittareita tai ottaa oho-eiku-säätökuvan ennen lopullista, ja tarkastaa siitä mikä meni vikaan. Tässä taas (yllätys yllätys) ei ole diginäyttöä eikä valotusmittareita (paitsi yksi, joka ei jostain syystä reagoi mihinkään), joten olen sortunut Av-asetukselle täysmanuaalin sijaan. Ei se filmi ihan niin halpaa ole, että raaskisin ottaa rullan täydeltä paskoja kuvia… Tosin aina niitä sieltä silti löytyy :P

Kaksi rullaa olen nyt kehittänyt ja todennut, että joko minä olen uskomattoman hyvä kuvaaja, kamera ottaa uskomattoman hyviä kuvia, tai sitten kehittämössä lyödään kuviin reilulla kädellä jälkikäsittelyä ja korjauksia. Jälkimmäisestä kysyinkin, ja myönsivät, että laite tekee joitain ”pieniä” korjauksia. Juu, varmasti, mutta pointti oli se, että mulla on nyt kaksi pinkkaa loistavia kuvia odottamassa, että joku saa ne aseteltua albumiin.

Ensimmäisiä kuviaEnsimmäisiä kuvia

Toista satsiaToista satsia

^Basilikatkin on vielä hengissä, ovat jopa kasvaneet vielä lisää tosta oikeen alakulman kuvasta.

 

Syyskuu:

Syksy. Yrrr. Maaliskuussa alkanut parvekeremppa loppui viime viikolla, joten hyökkäsimme saman tien ulkoistamaan sisustukset, joita sitä varten on hankittu. Lattiaa, jonka kallistuksille ei remontin aikana tehty mitään (vesi tulee oven alle), peittää nyt tumma kokolattiamatto, ikkunan alla on pari tuolia + pöytä, joka näkyy ekassa filmikuvista otetussa kuvassa, sekä nurkassa säkkituoli, johon suunnittelin pesiytyväni täksi illaksi.

Toisin kävi, kirjoitin tämän.

Syyskuulle on luvassa jos jonkinlaista ohjelmaa, ensinnä duunissa laitetaan paikat remonttiin, sitten on Perho-ajan luokkakokous, Kekrimarkkinat järjestetään 29.9., siellä vois pyörähtää siinä vihreässä keskiaikarievussa.

Parin viikon päästä käyn ottamassa rokotevahventeen, hetkinen, mitä, enkö maininnutkaan? Meitsi lähtee Intiaan! Etsimään suuntaa uutta, salaisuutta silkkitien! Lennot check, viisumi check, maksukortit check, rokotteet myöhemmin check, operaatio vaaleat reissuvaatteet pahasti kesken.

Niin ja siis Intiaanlähtöönhän on nyt

Kämppään siellä 2,5 viikkoa Nooran ja Shrenikin nurkissa \o/
SeaLife
Kevennyssorsat: