Archive for September, 2012

Syksy!

Mitä pidemmälle olen nyt lykännyt kirjoittamista, sitä enemmän tulee juttuja, mistä pitäisi kertoa, ja sitä enemmän syitä vältellä kirjoittamista…

 

Kesäkuu:

JuggernautJuggernaut

Laniiit! Toikkaroin taas kuvaustiimissä, tällä kertaa teemaan kunnolla eläytyen. Oli kaksi keskiaikaista asua, korillinen sekalaista roinaa, kuten sulkakynä ja muste sekä nahkakantinen kirja.

Toinen keskiaikapuvuistaToinen keskiaikapuvuista

Sulkakynä & se kivempi asuSulkakynä & se kivempi asu

ES-juontikilpailu ilman es:ääES-juontikilpailu ilman es:ää

WinterbellsWinterbells

 

Heinäkuu:

Starbucks!Lentokentän Starbucks!

Jatketaanpas vaikka siitä, kun Noora lähti Intiaan. Paipai ja silleen, olin lentokentällä Oskun kanssa heittämässä hyvästit, minkä jälkeen heitettiin kahteen pekkaan parit jallushotit huiviin ja lähdettiin kumpikin omille tahoillemme.

Valosapeli meni turvatarkastuksesta läpi, näkyy screenilläValosapeli meni turvatarkastuksesta läpi, näkyy screenillä

 

Sitten niistä edellispostauksessa luvatuista kirkkareista, mistä on nyt pari kuukautta.

Ensimmäistä kertaa ikinä ostin rannekkeen sinne. Viime vuonna voitin sen kuvauskilpailusta ja sitä ennen olin talkoolaisena joka vuosi ja ansaitsin sisäänpääsyn niin. Luvassa paaljon kuvaspämmiä:

Ihq-RobinIhq-Robin

Tuomari NurmioTuomari Nurmio

Haloo Helsinki! ja ihana laulajatarHaloo Helsinki! ja ihana laulajatar

KlamydiaKlamydia

ChisuChisu

Ilkka Alanko & Neljä RuusuaIlkka Alanko & Neljä Ruusua

Ilkka AlankoIlkka Alanko

HonkalaHonkala

Jukka PoikaJukka Poika

ElokuuElokuu

ElokuuElokuu

APULANTAAAAPULANTAAA

 

Pian oli vuorossa extemporevierailu Tampereelle ja extempore-vastavierailu tänne! Sen jälkeen taas visiitti Tampereelle ja samalla isompi irkkimiitti Layran tupareissa.

Kuvia kuvistaKuvia kuvista

 

Elokuu:

AsseNPly! Taas oli paljon erilaisempaa viimevuotiseen verrattuna, kun oli konepaikka ja kaikki. Nyt, kun ei ollut assyilyseuraa, haahuilin siellä illat töiden jälkeen.

Assyt & ValkosipulifestaritAssyt & Valkosipulifestarit

Jossain tässä välissä olin hommannut filmikameran ja hampparoin pelkästään sen kanssa polleana kuin maanomistaja ja yritin ottaa joitakin kuvia assyilta vähän laihoin tuloksin. Digijärkkärin kanssa kun voi joko seurata valotusmittareita tai ottaa oho-eiku-säätökuvan ennen lopullista, ja tarkastaa siitä mikä meni vikaan. Tässä taas (yllätys yllätys) ei ole diginäyttöä eikä valotusmittareita (paitsi yksi, joka ei jostain syystä reagoi mihinkään), joten olen sortunut Av-asetukselle täysmanuaalin sijaan. Ei se filmi ihan niin halpaa ole, että raaskisin ottaa rullan täydeltä paskoja kuvia… Tosin aina niitä sieltä silti löytyy :P

Kaksi rullaa olen nyt kehittänyt ja todennut, että joko minä olen uskomattoman hyvä kuvaaja, kamera ottaa uskomattoman hyviä kuvia, tai sitten kehittämössä lyödään kuviin reilulla kädellä jälkikäsittelyä ja korjauksia. Jälkimmäisestä kysyinkin, ja myönsivät, että laite tekee joitain ”pieniä” korjauksia. Juu, varmasti, mutta pointti oli se, että mulla on nyt kaksi pinkkaa loistavia kuvia odottamassa, että joku saa ne aseteltua albumiin.

Ensimmäisiä kuviaEnsimmäisiä kuvia

Toista satsiaToista satsia

^Basilikatkin on vielä hengissä, ovat jopa kasvaneet vielä lisää tosta oikeen alakulman kuvasta.

 

Syyskuu:

Syksy. Yrrr. Maaliskuussa alkanut parvekeremppa loppui viime viikolla, joten hyökkäsimme saman tien ulkoistamaan sisustukset, joita sitä varten on hankittu. Lattiaa, jonka kallistuksille ei remontin aikana tehty mitään (vesi tulee oven alle), peittää nyt tumma kokolattiamatto, ikkunan alla on pari tuolia + pöytä, joka näkyy ekassa filmikuvista otetussa kuvassa, sekä nurkassa säkkituoli, johon suunnittelin pesiytyväni täksi illaksi.

Toisin kävi, kirjoitin tämän.

Syyskuulle on luvassa jos jonkinlaista ohjelmaa, ensinnä duunissa laitetaan paikat remonttiin, sitten on Perho-ajan luokkakokous, Kekrimarkkinat järjestetään 29.9., siellä vois pyörähtää siinä vihreässä keskiaikarievussa.

Parin viikon päästä käyn ottamassa rokotevahventeen, hetkinen, mitä, enkö maininnutkaan? Meitsi lähtee Intiaan! Etsimään suuntaa uutta, salaisuutta silkkitien! Lennot check, viisumi check, maksukortit check, rokotteet myöhemmin check, operaatio vaaleat reissuvaatteet pahasti kesken.

Niin ja siis Intiaanlähtöönhän on nyt

Kämppään siellä 2,5 viikkoa Nooran ja Shrenikin nurkissa \o/
SeaLife
Kevennyssorsat: