Archive for February, 2014

Enter tits here

 

Terveterve. Huomasinpa tässä että ennen tätä postausta viidenneksi tuorein juttu blogissa on melkein tasan vuoden takaa _b

Mitähän tässä välissä olis tapahtunut sellaista mainitsemisen arvoista?

Puoli vuotta sitten kesällä ainakin sain sormeeni kivan hopearinkulan ja muutaman päivän kuluttua siitä armain Janatuinen haudattiin. Mitäpä sitä enää puimaan muuten, kuin että imgurista lukemani “Stay with your pets when they are being put down. After you leave, they look for you” nosti kyyneleet silmiin seuraavan viikon (edelleenkin näköjään) aina kun tuli mieleen. Onneksi edes äiti oli siellä.

 

Nyt on vain hirvittävä kissansilitysanemia.

 

Sitten oli assytkin, tiimillä minä, Teemu ja Markus. Ei parhas eikä huonoin assykokemus, mutta tänä vuonna uudestaan uusilla naamoilla!

 

Syyskuussa oli näköjään vielä näin kesä? Olin kuvaamassa Groupin kesäkokousta ja pääsin testaamaan kuulasotaa. En nähnyt mitään visiirin takaa ja pelko perseessä oli kuin olisin oikeassa sodassa ollut. Kuvassa, josta propsit Porrolle kun copyright on niin pieni ettei näy, meikäläisen löytää vasemmalta.

 

Lokakuussa olin taas kameran takana leikkimässä ammattikuvaajaa SEULin gaalassa parhaat päällä. Pakollinen omakuva juhlatilan sydämin koristellusta peilistä. Anarkali <3

 

Pyörähdin pätemässä myös Sörkän Pelitalolla pidetyssä Sims 3 -miitissä ja uuden lisäosan julkkaribileissä. DigiExpoillakin taisin olla muutaman viikon kuluttua? Oon niin ea-feimi etten kestä.

 

Aiemmin kesällä äiti otti tatskan (ja mä sitä ennen kesällä, jos joku ei tiennyt!) ja minä ikuistin sen filmille. Harmi vaan, että filmi oli paskaa, eikä valokuvaamo saanut kuvia kehitettyä. Photari sai, ja vituttaakin edelleen suuresti muutamien kuvien puolesta, kun en koskaan tule saamaan esimerkiksi näistä värillisiä hi-res-versioita.

Uusi vuosi ja peliravintola/-baari/-kahvila/uusi vakimesta-Buzan avajaiset.

 

Katu-uskottava opiskelijakorttikuvaaja, koska pitäähän nyt kuvatulvasta useamman kuvan olla omasta naamasta.

 

Mainitsemisen arvoinen juttu tämänkin: musta tuli (oppisopimus)opiskelija loppuvuodesta ja libristin todistus löytyy seinältä vuoden päästä jos hyvin käy. Varmaan pitäis pikku hiljaa ruveta tekemään niitä koulutehtäviä opetuspäivissä käymisen lisäksi?

 

Shelfie, koska instagram on kiva mesta ja tagit perseestä.

Tässä vaiheessa alemman kuvan ylähyllyltä (eli lukemattomista) on vähennetty kolme kirjaa; Avalonin usvat 2, Paganini ja paholainen sekä Tulitodistaja.

 

Kevät tulee höyryten. Muistiin tuleville sukupolville tai ihan itselle jos seuraavaa blogikirjoitusta kirjoitan taas vuoden kuluttua: Talvi kesti noin kuukauden ja lumi alkoi sulaa pois helmikuun puolivälissä. Luulisin että kuvissa on kyseessä sublimoituminen, suoraan kiinteästä olomuodosta höyryksi? Ei tuolloin(kaan) kyllä paljonkaan plusasteita ollut.

 

Kivoja kuvia tuli kuitenkin.

 

Vähän olen töitäkin kaiken dota2:n ja ACIV:n peluun lomassakin tehnyt. Pitäiskö tehdä postaus peleistä mitä pelaan? Olenhan tr00 gamergurrrll…

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Huomenna menen viemään tämän terveyskeskukseen ja kyselemään josko saisin luopua yhdestä hampaasta ajanvarauksella tai ilman. Toinenkin on lähtövalmis, mutta sitä saan odottaa huhtikuuhun asti. Sitten mulla on täysi neljän viisurin setti, enkä vieläkään ole keksinyt mitä niistä askartelisin!

 

pitäis tehdä uus layout, tää on ihan perseestä