Prilleistä

Böö.

Tältä näytti meikäläisen naama viisaudenhampaiden poistoa seuranneena päivänä, ja itse asiassa kokonaisen viikon siitä eteenpäin. Operaatiossa itessään (siis kahden hampaan poistamisessa) ei kaikenkaikkiaan mennyt kuin vartti, mutta koska en ollut lukenut oikeastaan mitään kauhukertomuksia mistään, en tajunnut nukkua istuma-asennossa selälläni, olla pärpättämättä koko iltaa välittömästi leikkauksen jälkeen (hampaat yhdessä ärisin toki), saati laittaa kylmäpussia poskelleni saman tien eikä seuraavana aamuna… Lopputulos oli siis tässä.

Kuvanottopäivänä oli vapaata kyllä, mutta seuraavana päivänä menin töihin. Hengasin suunnilleen koko ajan varaston puolella, mutta seuraavana päivänä olin jo ihan tavallisissa tehtävissä, koska naamaan ei ollut tullut mitään muutoksia, eikä tuntunut tulevan hetkeen. Elin myös sen viikon lähes pelkällä mehukeitolla ja spagetilla, koska en saanut leukojani auki. Kun tikkejä poistettiin, lääkäri totesi poskilihaksen menneen kunnolla jumiin, eikä siihen auttanut kuin hieronta ja varovainen venyttely. Koetapa muuten haukotella varovasti…

Mutta niistä prilleistä! Maltoin vihdoin tilata ne pidettyäni ensin parit gallupit blogin lisäksi irkissä ja kotona. Paketista kuoriutuivat luonnollisesti kaikkein vähiten kannatusta saaneet pokat, mutta me likes!

 

Kahdet mustat. Vasemmalla testikollaasin oikea yläreuna, oikealla alarivin toinen oikealta. Nuo ei-niin-ikkunaruudut on nyt jokapäiväsessä käytössä.

 

Jani kävi tiistaina tallinnassa, ja olin taas kahden… no, sadan vaihella, että pyydänkö sitä tuomaan pullollisen mun pitkään himoitsemaani hajuvettä, mummotuoksua nro. 2 eli Diorissimoa. Tuumailin josko saisin sen edes kinuamaan näyteputkilon, kun hoksasin, että hei, miksen mä tilaa sellasta ite? Googleen vaan diorissimo samples ja heti ekalla onnisti, hyvänoloinen, suomeen toimittava verkkokauppa, jonka hinnat ei ainakaan mun päätä huimanneet. Olihan palkka tullut muutamaa päivää ennen. Jeeii, kohta pääsen imppaamaan kieloja… koska enhän mä hajuvesiä oikeastaan käytä…

 

Loppuun parit kännykkälaatuset ruokakuvat Studioravintola Paksusta, johon meillä oli satasen lahjakortti:

Savustettua vasikanposkea, rooibos-päärynää ja valkosipuli-persiljaleivos, ihan taivaallisen hyvää

 

 

Voissa paistettua Lapin nieriää, simpukoita, uppomuna ja smetanaa

Mousse kahdesta suklaasta, luumu-glögijäätelöä ja appelsiinia

Robben kanahaaste – ½kg maukkaita kanansiipiä Paksun tulisella kastikkeella, lisänä Aiolia ja whisky-pähkinä dip, Janin alkuruoka

 

Leave a Reply