Kerran se lakkini sytytti

Kävin tänään ennen töitä kaupassa ja hekottelin liikennevaloissa kuinka kuuliaita suomalaiset ovat. Kello oli n. 13, eli liikennettä ei ollut mihinkään suuntaan, mutta valot olivat jalankulkijoille punaiset pitkään. Porukkaa oli tien kummallakin puolella, mutta kukaan, ei nuori eikä vanha mennyt tien yli punaisia päin.

Paitsi minä, hetken päästä.

Perus ruuhka. Oikealla oleva riksa on puolittain kahdella kaistalla, tai sitten samalla kaistalla valkoisen pakun kanssa. Kaistoja taisi yhteensä mennä kolme vierekkäin?

Jäppisiä pakun/kuorkin/emt perässä

Tästä nyt ei oo oikein muuta sanottavaa, kuin että tykkään kuvasta :D

Kaupustelijat kiertelevät ruuhkiin juuttuneiden autojen lomassa ja myyvät melkein mitä vaan. Kirjamyyjän näin (50 shades of Gray…) ja pähkinäkauppiaita, joku myi pattereilla toimivaa valokuituhökötystä, kuvan tyttö kauppasi sydänpalloja isomman pallon sisässä. Ballception!

Hirtetty hylje :<
Kaikenlaiset kimaltelevat killuttimet autossa (sisällä tai ulkona) tuovat onnea ja Diwalin lähestyessä moni rekkakuski oli koristellut autonsa karjapuskurit kukilla ja “joulu”köynnöksillä.

Tulipas tästä pimeä selaimessa… Riksa kuvassa taas, ne oli mielenkiintoisia.

Katukuvia, tykkään näistäkin! Intialaiset pukeutuvat pääosin tosi siististi, miehet kauluspaitoihin ja suoriin housuihin, naiset sareihin tai värikkäisiin tunikoihin, punjabi dress:kö niiden nimi oli?

Riksariksariksa koukkaa tien laitaan.

Tämä jäi edellisestä, mutta KISSA! Kauppakäytävällä kävellyt laiheliini.

 

 

Leave a Reply