Olen selkä II!

Olenkin ovela ja jaan uudet kuulumiset useampaan postiin, niin kuvaton teksti ei käy niin pahasti puuduttamaan (ja näytän ahkreammalta päivittäjältä).

 

Työtilanne päivitetty – check

 

MEEITSI LÄHTEE ASSYILLEEE, jos onnistuu saamaan sen ajan vapaaksi, siis… Peukalot ja varpaat pystyyn, että onnistuu, sillä lippujen hinta oli turhan suolainen hukattavaksi. Ja kaverin kosto on oleva karmiva, ellen mene.

Kirkkaritkin tuli muuten katsastettua, ensimmäistä kertaa moneen vuoteen kävijänä, ei talk00laisena. Okei, huijasin, sain ilmaislipun voitettuani kuvakisan naamakirjassa. Pääsin siis vielä helpommalla.

Kuviakin tuli otettua taas n. 1400, ne vartoilevat tuolla kansiossa, että joku jaksaisi karsia ne pariin sataan ja ehkä julkaista niistä muutaman. Katsotaan.

Käällä köllötellessäni olen tehnyt ruuakseni lähinnä kiinalaisvaikutteista muhjua. Se on nopea, helppo ja herkullinen ruoka, ainakin silloin, kun en onnistu kuivattamaan sen lihaisaa osaa…

Miksi kiinalaisvaikutteinen? Miksei kiinalainen? Noh. Ruokaan tulee (yleensä) kolmea kastiketta, suolaista soijaa (Saksalainen Kikkoman), makeaa soijaa (Ketjap  manis, Intiasta) ja kalakastiketta (Thaimaasta). Mama-nuudelit taitavat sentään olla kiinasta.

Leave a Reply