Linnut siellä paistuvat lennossa

Perkele, tämä postaus on odottanut ja odottanut sitä että muistaisin ostaa savea/vastaavaa ilmakuivuvaa terrakottamassaa, mutta kun en kerta aikaiseksi saa, niin julkaistaan nyt edes tämä.

————————————–

Yksi paikka jossa käytiin oli valtavahko käsityötori. Sieltä on myös jokunen kuva filmillä, joita en jaksa skannata ainakaan vielä. Jos niistä oma juttunsa joskus?

Paikka oli iso messuteltan tyylinen sokkelo, jonka pihamaalta bongasin tämän:

IHKUN kilpikonnan jonka selässä on viisi kauniisti kaiverrettua kukan terälehteä lamppuöljyä varten. Sain tämän lahjaksi :3

Ei vaan se, että se on kilpikonna, vaan myös se, että se on ilmiselvä Great A’tuin. Vielä en ole löytänyt kaupoista savea, jotta saisin väännettyä ne pienet norsut kilven ja maan väliin, mutta vielä joskus.

Paul Kidby

Puuronsuja, pakollinen matkamuisto, ainakin jos käy afrikassa. Minen nähnyt ainuttakaan norsua, mutta sain sitten pienen metallisen (ja erittäin painavan!) norsukkaan lahjaksi ennen lähtöä.

Kaiverrettuja pöytiä, ruukkuja ja telefooni.

Ylemmässä kuvassa hitusen näkyvä rautalankaprätkäarmeija. Tommosen oisin tietysti voinut isille tuoda, jos olisin tajunnut tutkia paljonko matkalaukussa oli tilaa. Paljonhan sitä oli, hyvin olisi sopinut.

Keramiikkaa, keramiikkaa kaikkialla! Tämä on puhelinkuva, joten isompaa en kehtaa laittaa, vaikka mielenkiintonen oiskin.

Teekannuja

Spider-Man, Spider-Man, does whatever a spider can.

Spins a web, any size. Catches thieves- just like flies.
Look out! Here comes the Spiderman

Lakanoita, pöytäliinoja, verhoja, kankaita, angry birds -pyyhe, sareja, eiku mitä?

 

Leave a Reply