Ja hiukset poltti mun päästäni

Tajutonta pasketta tämä photobucketin kuvajärjestys! Aiemmin kuvat asettuivat siihen järjestykseen jossa olin ne sivulle ladannut, nyt ne ovat kuvauspäivän mukaan. Tai jonkun sattumanvaraisen päivämäärän, jos kuva ei ole valokuva. LOISTAVAA. Koetapa sieltä etsiä kuvaa, jonka pöllit jostain netistä, jonka päivämäärästä ei ole hajua ja tiedostonimikin unohtui, jonka kuitenkin latasit viisi sekuntia sitten…

Tai sitten yritä tehdä blogausta aiheesta kaupat, kun huomaat sekoittavasi samaan käsityöjutun kuvia. No, nytpä on seuraavakin postaus valmiina.

Mutta niin, kaupat! Putiikit! Puodit, tiskit, pressut ja kadut täynnä väriloistoa ja pientä sälää kaupan! Romahtamispisteessä olevia taloryppäitä, joiden keskellä kirkkaana loistaa valkoistakin valkoisempi modernien huonekalujen liike (ei kuvaa)!

Tämä on suoraan ensimmäisen illan kuvia, kun ajeltiin yöllä kohti kämppää ja meikä kyyläsi ulos nenä (ja kameran linssi) ikkunassa. OMFG NOKIA, vieläpä aito pulju.

Luullakseni saman illan satoa, ihan vain koska lol, TRESemmé, kallis marketti-kampaamotuote.

Kaunis esillepano on tärkeää täälläkin! Ilma on niin saasteinen, ettei näitä kannattanut juurikaan ostella. Tokihan kuori vähän suojaa, mutta kuitenkin.

Korjaan: tällaisen kaikelle allergisen bakteerinirson länkkärin ei kannattanut ostella. Paikallisilla on kunnon vastustuskyky (ja järkeä pestä ainekset kunnolla).
Ps, ihana sari oikealla…

Bananannannaananananna kadunvarressa

Tämä on taas näitä joihin tarvitsisi isomman kuvan… Kaikkea pientä diwalikoristetta ja lahjaesineitä(?) tarjolla.

Kukkaköynnöksiä oikeassa yläkulmassa ripusteltiin autoihin ja ovenpieliin, savikupposissa alavasemmalla poltettiin öljyä pikkutuikkuina, vasemmassa yläkulmassa on kaiketi lattialle laitettavia kuvioita

Lähikuvaa kukista

Hedelmät ovat mielenkiintoisia, mutta niin ovat ihmisetkin.

“Perinteisempiä” kukka-asetelmia

Kirjoja! Oberoi-kauppakeskuksen Crossword-kirjakauppa oli pyhiinvaelluskohteeni, joskin tämä kuva on isommasta Crosswordista ööeemm… Inorbitista?
Ostin kolmannen vasemmalta ja jokusen muun.

Angry Birdejä puski jopa siellä mitä ihmeellisimmistä paikoista. (Aidot) printtipaidat nyt ei ole niin kummallisia, mutta ei näitä suomessa myy kuin Rovion omat liikkeet!
Eikä se todellakaan jäänyt paitoihin…

Kuten sanoin. Tämä kuva on jouluvaloja diwalivaloja myyneestä pikkukaupasta. Lasten eväsrasioita ja juomapulloja.

Uskomaton värillisestä hiekasta tehty diwalikuva kaupan näyteikkunalla. Halkaisija noin metrin. Lähempänä the juhlapäivää näitä putkahteli pienempinä muihinkin kauppoihin ja ihmisten asuntojen ulko-ovien kynnykselle.

Ihan mielenkiinnosta kuvasin lähteissäni Mumbain lentokentän kirjakaupan top 10 -hyllyn. Paremmankin kuvan olisin ottanut, mutta “Miss, I am very sorry, but photographing is forbidden here :)”

 

Leave a Reply