Kevätkuvia

Pääosin Jannen muodossa, tosin.

Janne

Jannen tukikohtaJannen tukikohta

 

Ja sitten vähän tänpäivästä sapuskaa, eli “Mausteista kanaa cashewpähkinöillä” ja ilman niitä mausteita… Ei vaan, chilin jätin pois, eikä kotona ollut ruohosipulia saati kevätsipulia. Eihän tästä samannäköistä tullut kuin ohjeessa (köhköhtummempaaköhköh), mutta hyvää kuitenkin, vaikka saikin varrota pannulla riisin kypsymistä.

Mönjää!

Lisää mönjää!

 

Alkuviikosta ryhdyin taas puutarhuriksi, eli laitoin muutamat yrtit tulosilleen. Edellisvuotiset olivat edelleen paikallaan purkeissa, kuivan multamöykyn muodossa siis. Eivät lähteneet edes itämään silloin, joten parempi onni tänä keväänä… :D

Teknisesti laadukas kuva...Teknisesti laadukas kuva…

 

Viimevuotinen linnunpesäViimevuotinen linnunpesä

 

jaah, failasin taas noiden kuvien koon kanssa

Leave a Reply