AsseNPly!

Ensimmäinen assyviikonloppu omalla konepaikalla o/ Kyllä kannatti uhrata se 80e, jotta pääsi aloittamaan suoraan huipulta, katsomon ylärivistä nimittäin. Sen verran ihanalta vaikutti areenatason jonnevierustoverit kuuleman mukaan.

Mukana olleesta pokkarista on akku täysin tyhjä (ei ole mun, ei ole laturia.) eikä kumpikaan kone tunnista sen muistikorttia, joten arviolta puolet vähäisistä assykuvista pääsi tähän hätään koneelle asti.

Huono kuvanlaatu tekee assytunnelman.

Ah, se konepaikka. Oikealla meikäläisen taisteluasema, vasemmalla kaverin. Mun näytöllä näkyvää wowia jaksoin tahkota ehkä kymmenen minuuttia koko tapahtuman aikana, sen sijaan Alicea änkesin pelaamaan useasti. Ja hyvä peli olikin.

Meidän konepaikka – taas! Oltiin tosiaan neljän hengen porukalla paikalla, joten punainen valoletku kuvan keskellä paljastaa vallatun alueen. Säälittävä pieni vihreä (sims)valoketju näyttää meidän kahden sijainnin.

 

Pirun ovela viritys.

 

Assemblyjen viralliselta pyhiinvaelluskohteelta (Siis Pasilan aseman K-kaupasta) löytyi mansikkafrappuccinoa, joka nimestänsä ja etiketin “lowfat coffee drink” -tekstistä huolimatta oli pelkkää maitoa ja mansikkaa. Pettymys.

 

Hyvät oli näkymät.

 

Game of Thronesin inspiroima lettikampaus armaalle assykumppanille, vähän minimalistisemmassa muodossa vaan, kiitos meikäläisen letitystaitojen…

 

Pääsinpä myös norsujonon keskellä pasilaan marssittuani vilahtamaan paitsi iltalehden sivuilla olleessa videossa, myös monessa muussa kyseisestä perinnetapahtumasta kuvatussa videossa.

 

Elefanttimarssi

 

2:00-2:04

Leave a Reply