Woo-oo, kynsijuttu

Ostin mattalakan, siis mattapinnan jättävän päällyslakan. Merkki on Rimmel, ja tuo näyttää varsin epäilyttävältä pullossa… Sutikin on hirvittävän leveä, mutta toimii kuitenkin.

 

 

Lähtötilanne on tämä. Kynsissä on pari kerrosta Casuellen ruskeaa hologrammilakkaa (ja näemmä ei löytynyt desinfiointiainepulloa parempaa kädessäpidettävää).

 

 

Ja lopputulos on tämä. Laitoin mattajuttua vain yhden kerroksen + paikkailut. Lakka tosiaan kiiltää vielä märkänä, joten saman tien ei näe onko sitä kauttaaltaan. Kuivana se kuitenkin on armoton, kimalteleva pohja pistää hyvinkin selvästi esiin, jos päällyslakan kanssa on hutiloinut.

 

Vielä yksi vertailukuva operaation puolivälistä.

 

Ensimmäinen yritys meni vähän puihin, kynteen nimittäin ilmestyi jostain valkoista lakkaa ja tulos oli muutenkin kuin graffitilakalla, pinta halkeili. Luultavasti laitoin sitä kerralla liikaa, mutta mistä tuo valkoinen ilmestyi, kun mattalakka kuitenkin oli vasta avattu… O_o

Leave a Reply