Ultimate countdown of ultimate destiny

Seuraan harvoja ruokablogeja aktiivisesti, tuskin useampaa kuin yhtä. Kuitenkin, se yksi on nimeltään Decapitated Food, ja tänään siellä pyörähti pystyyn arvonta.

 

Ottakaa osaa ja lahjoittakaa voitot tänne! eiku…

 

 

Ja mitäkäs muuta. Kesätöitä tosiaan ei ole siunaantunut, joten laiskottelu on vienyt kaikki voimani blogaamiselta ja blogin siirtämiseltä. Unirytmi on päin helvettiä (“oho kello on jo puol kolme, no menenpä lukemaan hetkeksi ja sitten nukkumaan. Kas, puoli neljä…”) vaikka en edes pelaa mitään o_O

Irkkaaminen* ja leffojen tuijottelu on selkeästi aikaavievää. *Ja piirtäminen :P

Tulevana sunnuntaina (ai oho hups, siis huomenna) menen jelppimään Shanin äitiä nuorimmaisen rippijuhlissa, ruokapuolella lähinnä ja ensi torstaina vilahdan mökille porukoiden ja Janin kanssa. Sitä seuraavana viikonloppuna olisi ehkä suuntana Turkkunen, en ole vielä päättänyt, ja sitten onkin jo kirkkarit ja lauantai-illan kahvilavuoro siellä.

 

Japadapaduu sanon minä.

Leave a Reply